Bon Sang

14db2ebe2f0d47986f7af1e4ea1f9defaae1a498

Buffet Restaurant Teteringen

Uitsluitend verse producten
Service met een glimlach
Brabantse gastvrijheid

Bon Sang is een heerlijk buffet restaurant in Teteringen voor families en groepen. Samen met uw gezelschap kunt u bij ons terecht voor verschillende soorten buffetten. Het voordeel van een buffet is dat er altijd voor iedereen wel wat lekkers is. Het is een gezellige manier van uit eten gaan en u kunt van alles wat proeven! U vindt ons buffet restaurant aan de Oosterhoutseweg in Teteringen, en u bent van dinsdag tot en met zondag van harte welkom om van ons buffet te kunnen genieten. Belangrijk om te vermelden is dat we alleen een buffet kunnen aanbieden voor grotere gezelschappen.

Bon Sang: buffet restaurant in Teteringen

U kunt bij Bon Sang terecht voor een heerlijk drie gangen menu, maar voor grotere gezelschappen zijn wij ook een buffet restaurant in Teteringen. Samen met uw groep kunt u bij ons zelfs ’s middags al terecht voor een heerlijk lunchbuffet met diverse harde en zachte broodjes en verschillende soorten zoet en hartig beleg. U kunt ook kiezen voor een luxe lunchbuffet met extra soorten beleg zoals gerookte zalm en een lekkere kroket. Bent u eerder op zoek naar een avondbuffet? Ook dan kunt u bij ons terecht. U kunt bij ons veel verschillende soorten buffetten afnemen, zoals:

  • Oosters buffet met nasi, bami, en diverse vlees- en visgerechten;
  • Italiaans buffet met pasta’s, ossobuco en salades;
  • Spaans buffet met natuurlijk paëlla en patatas bravas;
  • Hollands buffet met varkenshaas, biefstukpuntjes en diverse salades;
  • Stamppottenbuffet met boerenkool, wortel- en zuurkoolstamp en natuurlijk rookworst.

Reserveer direct

Wilt u komen dineren of lunchen in ons buffet restaurant in Teteringen? Dan kunt u gemakkelijk online reserveren. Geef hierbij aan welk buffet u graag zou willen reserveren en hoe groot uw gezelschap is. U kunt ook telefonisch een reservering plaatsen door te bellen naar 076-5309038.


Meer informatie:
Eten Teteringen | Feestzaal Breda | Feestzaal Oosterhout

Reserveren