Bon Sang

067a7d55e46868f0d664b450976765f955bc3c75

Feestzaal Breda

Uitsluitend verse producten
Service met een glimlach
Brabantse gastvrijheid

Heeft u iets te vieren en bent u daarom op zoek naar een leuke feestzaal in Breda? Kom dan eens kijken bij de feestzaal van Bon Sang. U vindt ons restaurant met feestzaal in Teteringen, wat natuurlijk niet ver verwijderd is van Breda. Boven ons restaurant bevindt zich een sfeervol café dat u kunt reserveren om bijvoorbeeld een feest te vieren!

De feestzaal van restaurant Bon Sang nabij Breda

Heeft u wat te vieren? Bijvoorbeeld een huwelijksfeest of een verjaardagsfeest? Dan is het leuk om dit in een feestzaal te doen. De feestzaal van Bon Sang in Teteringen, nabij Breda, is erg sfeervol en leent zich perfect voor het geven van dit soort feestjes. Het is een café met voldoende ruimte op de dansvloer. Het is mogelijk om deze feestzaal voor een avond te huren. Bijvoorbeeld ook erg leuk voor een bedrijfsborrel; zo bent u eens in een andere setting met uw collega’s.

Vooraf dineren

U kunt onze feestzaal nabij Breda huren. Hiervoor, en om alle andere mogelijkheden te bespreken, kunt u telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar 076-5309038. Wilt u graag eerst met een groep komen dineren voor het feest? Ook dat is mogelijk. Het is bij ons mogelijk om a la carte te bestellen, maar het is ook mogelijk om te genieten van verschillende buffetten. Hiervoor kunt u gemakkelijk online uw reservering plaatsen.


Meer informatie:
Feestzaal Oosterhout | Feestzaal Teteringen | Restaurant omgeving Breda

Reserveren