Bon Sang

B83dff18a7df3216c0a917efca5bbce60f09c887

Feestzaal Oosterhout

Uitsluitend verse producten
Service met een glimlach
Brabantse gastvrijheid

Op zoek naar een feestzaal in de omgeving van Oosterhout? Als u binnenkort een feestje te vieren heeft en daar nog een sfeervolle feestzaal voor zoekt, dan kunt u terecht bij Bon Sang in Teteringen. Teteringen ligt op kleine afstand van Oosterhout en hier vindt u ons restaurant en feestzaal. Er zijn veel verschillende mogelijkheden om onze feestzaal een feest te organiseren!

Feestzaal huren in de omgeving van Oosterhout: Bon Sang

Heeft u binnenkort een feestje te vieren? Is er iemand geslaagd of afgestudeerd? Of is er een jubileum te vieren? Wat de reden ook is, het is mogelijk om de feestzaal van Bon Sang in Teteringen, nabij Oosterhout te huren. Boven ons restaurant bevindt zich namelijk een sfeervol café waar de ruimte zich ook zeker leent om te dansen! U bent van harte welkom om de zaal eens te komen bekijken.

De mogelijkheden bespreken

Als u graag onze feestzaal nabij Oosterhout wilt huren, dan zijn er eindeloze mogelijkheden. Wij doen er graag alles aan om het u en uw gasten helemaal naar de wens te maken. Om de mogelijkheden te bespreken voor het huren van onze feestzaal en alles wat daarbij komt kijken, kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 076-5309038. Het is daarnaast ook mogelijk om vooraf bij ons te komen dineren; het perfecte begin van uw feestelijke avond!


Meer informatie:
Feestzaal Teteringen | Restaurant omgeving Breda | Restaurants omgeving Oosterhout

Reserveren