Bon Sang

A93f164f1865276d2c0231e3c1f632e0a0d49e36

Feestzaal Teteringen

Uitsluitend verse producten
Service met een glimlach
Brabantse gastvrijheid

Op zoek naar een gezellige feestzaal in Teteringen? Dan bent u op zoek naar Bon Sang! U kent wellicht ons restaurant aan de Oosterhoutseweg in Teteringen waar u terecht kunt voor heerlijke gerechten en buffetten, maar wij hebben ook een sfeervolle feestzaal die u kunt afhuren. Boven ons restaurant bevindt zich het café waar al menig geslaagd feestje is gegeven!

Uw feest vieren in onze feestzaal in Teteringen

Bent u binnenkort jarig? Of heeft u een jubileum te vieren? Wat de reden voor een feestje ook is, het huren van onze feestzaal in Teteringen is de eerste stap naar een geslaagd feestje. U bent natuurlijk op zoek naar een sfeervolle zaal waar gezellig gekletst en gedanst kan worden. Het café van Bon Sang heeft een erg gezellige uitstraling en biedt voldoende ruimte voor een grote groep mensen; die ook nog genoeg ruimte hebben om te dansen!

Onze feestzaal in Teteringen huren

Kom gerust eens onze feestzaal in Teteringen bekijken! Wij bespreken dan gelijk de mogelijkheden met u. We horen graag hoe u uw feest voor zich ziet en wat daar allemaal voor nodig is. Wij zorgen ervoor dat het feest helemaal naar uw wens zal zijn! Bent u al overtuigd en wilt u graag onze feestzaal huren, neem dan telefonisch contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken door te bellen naar 076-5309038. Het is ook mogelijk om van tevoren bij ons te komen dineren!


Meer informatie:
Restaurant omgeving Breda | Restaurants omgeving Oosterhout | Uit eten omgeving Breda

Reserveren