Bon Sang

8e97c514cd588fbae04a09b7ddbb8e641872f636

Restaurant omgeving Breda

Uitsluitend verse producten
Service met een glimlach
Brabantse gastvrijheid

Bent u op zoek naar een restaurant in de omgeving van Breda waar u heerlijk kunt eten? Bekijk dan eens de uitgebreide menukaart van Bon Sang in Teteringen! Teteringen is een dorp dat erg dichtbij Breda ligt. Op een kleine afstand, maar toch even weg uit de drukke stad. Bij ons kunt u gezellig en lekker met elkaar eten. Van dinsdag tot en met zondag zijn we voor u geopend aan de Oosterhoutseweg in Teteringen.

Bon Sang: heerlijk restaurant in de omgeving van Breda

In Teteringen, in de directe omgeving van Breda, vindt u restaurant Bon Sang. Bij Bon Sang kunt u terecht voor een heerlijk drie gangen menu. Bestel a la carte en geniet van onze heerlijke gerechten. Wilt u wat voordeliger uit eten? Dan kunt u een keuze maken uit ons drie gangen keuze menu. Als u met een grote groep bent is het misschien een goed idee om van één van onze buffetten te komen eten. We bieden verschillende buffetten aan, van een Oosters buffet tot een Hollands stamppottenbuffet!

Gezellig borrelen

Naast dat u in ons restaurant in de nabij omgeving van Breda heerlijk kunt dineren, is het ook mogelijk om lekker te borrelen. Met een lekker drankje en verschillende borrelhapjes kunt u bij ons bijvoorbeeld gezellig de week afsluiten of wat vieren. U kunt gemakkelijk online een reservering plaatsen, of voor meer informatie bellen naar 076-5309038.


Meer informatie:
Restaurants omgeving Oosterhout | Uit eten omgeving Breda | Uit eten Oosterhout

Reserveren